Denne nye pizzakniv er genial

februar 1, 2018

pizzakniv fra trendyliving

Denne nye pizzakniv er genial

Er der noget, som danskerne er ellevilde med, er det pizza. Alle byer og områder med respekt for sig selv har mindst et pizzeria.

 

Den store kærlighed for pizza ses særligt, når man kommer til de danske storbyer, eftersom man har nærmest ikke kan gå hundrede meter, før man støder på et nyt pizzeria. Dog er det ikke kun den pizza, man køber på pizzeriaerne, som vi danskere er glade for.

Den hjemmelavede af slagsen har også opnået en stor popularitet, og i flere og flere hjem finder man pizzasten og andre lignende sager, der gør hele pizzabagningsprocessen mere professionel.

 

En af de ting som danskerne til gengæld ikke kan blive enige om, er, med hvilket redskab deres pizza skal skæres ud. Det er nemlig langt fra alle, der er fan af det klassiske pizzahjul.

 

2-i-1 funktion med den nye geniale pizzakniv

Den mere smarte løsning til at slice pizza er at købe den nye pizzakniv fra Stelton. Steltons pizzakniv er gået væk fra den klassiske pizzahjuls udformning og er i stedet blevet udformet som en kniv, der ikke drejer om et centrum.

 

Den har et klassisk og lækkert design i rustfrit stål, der betyder, at den sagtens kan indgå som en del af borddækningen. Målene på kniven lyder 8,5 cm i bredde, 23 cm i længden og 4 cm i højden.

Denne pizzakniv fungerer desuden som mere end blot en kniv. På grund af det brede skæreblad kan den også bruges til at servere pizzaen med.

 

Den har altså både hentet inspiration fra skærekniven og kagepaletten. Du kan finde denne helt geniale pizzakniv lige her.

 

Den klassiske pizzaskærer

Det er meget forskelligt, hvordan folk slicer deres pizzaer.

 

Nogle bruger brødkniven, nogle slicer slet ikke, nogle bruger en saks, og så er der selvfølgelig dem, der bruger den klassiske pizzaskærer, også kaldet pizzahjulet. Den store diversitet, som du ser inden for udskæring af pizza, kommer sig af, at det klassiske pizzahjul ikke er særlig praktisk.

 

På sin vis er den smart nok, eftersom den udfører sin opgave godt, alt efter hvilken model du køber – nogle pizzahjul er bedre end andre, ligesom du ser det med så mange andre ting.

Pizzahjulet har igennem de sidste mange år taget mange forskellige former. Den er blandt andet både lavet som en cykel og en motorcykel. Den er også blevet lavet med to små hjul, og nogle modeller har ikke engang et håndtag.

Det, der gør det klassiske pizzahjul upraktisk, er, at det ikke er særligt nemt at gøre rent. Eftersom hjulet er monteret på et håndtag, kan der hurtigt komme til at sætte sig pizzarester under denne montering, når hjulet drejer rundt for at skære.

Dette er en af de ting, der særligt spiller ind på, at det bliver besværligt at gøre rent.

 

Desuden er det heller ikke alle pizzahjul, der er lige stabile. Nogle kan være meget løse i det, når de skal skære, hvilket betyder, at det kommer til at tage ekstra tid at skære.

Pizzahjulet er en ganske okay løsning, når pizzaen skal slices, men der findes andre, mere smarte redskaber.

Lavasten

januar 29, 2015

Ja, og hvad pokker er det så for en? En lavasten er faktisk et produkt, som minder om de produkter du måske har læst mere om her på siden. Kort og godt er det faktisk “bare” en ganske almindelig bagesten. Dette betyder med andre ord, at produktet har følgende fordele, som du vil finde ved alle produkter du læser om her på siden:

  1. Den giver et langt mere sprødt brød, hvilket gør konsistensen og oplevelsen bedre.
  2. Smagen på skorpen bliver lidt mere branket og mere i retning af, hvad man oplever, hvis man bager pizza på en grill.
  3. Gæret i brødet bliver udsat for en langt mere intens varmeproces, hvilket resulterer i et langt mere luftigt brød, der ikke bliver for kompakt og kedeligt.

Hvis du allerede nu er solgt, så kan du ved at klikke på teksten herunder komme direkte til produktet:

Køb en Lavasten hos Wupti.com!

Er du ikke helt overbevist, så er min viden heldigvis ikke helt sluppet op. Lavastenen kan ligesom så mange andre produkter, bruges til nærmest alt slags brød. Derudover er det værd at nævne, at du ikke skal være bekymret for, om lavastenen skulle blive lidt beskidt. Du tørrer den blot over med en let fugtet karklud og ignorerer de knapt så kønne pletter, der med tiden højst sandsynligt (desværrre) vil komme – de er ikke farlige.

Det er også værd at sige, at lavastenen kun kan bruges i ovnen. Du kan naturligvis godt smide den på grillen og håbe på det bedste, men det er på ingen måde verificeret, at den rent faktisk har godt af det. Til gengæld kan du lave lidt præcist den slags brød du har lyst på, på denne smarte sten. Det kan anbefales at kigge rundt på nettet efter opskrifter, for der er rigtigt mange muligheder. Deriblandt også nogle, som specielt er tilegnet folk der bruger bagesten eller i dette tilfælde lavasten.

Her kommer lavastenen fra.

Lavastenen er et produkt, som er fragtet fra Sicilien uden for Italien. Her befinder der sig en vulkan ved navn Etna, som konstant i højere eller lavere grad er aktiv. Fra denne kan man “indsamle” store blokke af lava, hvoraf noget bearbejdes, således at det ender ud som super flotte lavasten. Grunden til at man bruger lava er ikke kun, at det er vildt nem at brande (hvem vil ikke kunne sige, at de bager på et stykke lava?). Det er også et rigtigt godt produkt, som på naturlig vis har meget nemt ved at optage varme. Dette betyder i praksis, at opvarmningstiden er minimeret og dermed burde du hurtigere end med andre stensorter kunne komme til at bage dine pizzaer eller franskbrød. Samtidigt har stenen den fordel, at den ikke så hurtigt køler af. Dermed kræver det ikke specielt meget af ovnens varme at holde stenen i den rette temperatur og denne varme vil i stedet være koncentreret imod brødet. Samtidigt sikrer den konstante temperatur, at gæret konstant bliver udsat for den varme som er nødvendig for, at brødet kan blive lækkert og luftigt.

Skulle du have nogle spørgsmål, erfaringer eller lignende, så er du meget velkommen til at skrive en kommentar!