Denne nye pizzakniv er genial

februar 1, 2018

pizzakniv fra trendyliving

Denne nye pizzakniv er genial

Er der noget, som danskerne er ellevilde med, er det pizza. Alle byer og områder med respekt for sig selv har mindst et pizzeria.

 

Den store kærlighed for pizza ses særligt, når man kommer til de danske storbyer, eftersom man har nærmest ikke kan gå hundrede meter, før man støder på et nyt pizzeria. Dog er det ikke kun den pizza, man køber på pizzeriaerne, som vi danskere er glade for.

Den hjemmelavede af slagsen har også opnået en stor popularitet, og i flere og flere hjem finder man pizzasten og andre lignende sager, der gør hele pizzabagningsprocessen mere professionel.

 

En af de ting som danskerne til gengæld ikke kan blive enige om, er, med hvilket redskab deres pizza skal skæres ud. Det er nemlig langt fra alle, der er fan af det klassiske pizzahjul.

 

2-i-1 funktion med den nye geniale pizzakniv

Den mere smarte løsning til at slice pizza er at købe den nye pizzakniv fra Stelton. Steltons pizzakniv er gået væk fra den klassiske pizzahjuls udformning og er i stedet blevet udformet som en kniv, der ikke drejer om et centrum.

 

Den har et klassisk og lækkert design i rustfrit stål, der betyder, at den sagtens kan indgå som en del af borddækningen. Målene på kniven lyder 8,5 cm i bredde, 23 cm i længden og 4 cm i højden.

Denne pizzakniv fungerer desuden som mere end blot en kniv. På grund af det brede skæreblad kan den også bruges til at servere pizzaen med.

 

Den har altså både hentet inspiration fra skærekniven og kagepaletten. Du kan finde denne helt geniale pizzakniv lige her.

 

Den klassiske pizzaskærer

Det er meget forskelligt, hvordan folk slicer deres pizzaer.

 

Nogle bruger brødkniven, nogle slicer slet ikke, nogle bruger en saks, og så er der selvfølgelig dem, der bruger den klassiske pizzaskærer, også kaldet pizzahjulet. Den store diversitet, som du ser inden for udskæring af pizza, kommer sig af, at det klassiske pizzahjul ikke er særlig praktisk.

 

På sin vis er den smart nok, eftersom den udfører sin opgave godt, alt efter hvilken model du køber – nogle pizzahjul er bedre end andre, ligesom du ser det med så mange andre ting.

Pizzahjulet har igennem de sidste mange år taget mange forskellige former. Den er blandt andet både lavet som en cykel og en motorcykel. Den er også blevet lavet med to små hjul, og nogle modeller har ikke engang et håndtag.

Det, der gør det klassiske pizzahjul upraktisk, er, at det ikke er særligt nemt at gøre rent. Eftersom hjulet er monteret på et håndtag, kan der hurtigt komme til at sætte sig pizzarester under denne montering, når hjulet drejer rundt for at skære.

Dette er en af de ting, der særligt spiller ind på, at det bliver besværligt at gøre rent.

 

Desuden er det heller ikke alle pizzahjul, der er lige stabile. Nogle kan være meget løse i det, når de skal skære, hvilket betyder, at det kommer til at tage ekstra tid at skære.

Pizzahjulet er en ganske okay løsning, når pizzaen skal slices, men der findes andre, mere smarte redskaber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*